Wat doen wij?

Meer dan schoonmaak alleen.

 

Schoonmaken in de breedste zin van het woord


Kleine, hechte teams van vaste en professionele schoonmakers die al jaren met elkaar samen werken. De directeur die zélf de vinger aan de pols houdt. De kwaliteitscontroles uitvoert en altijd bereikbaar is om waar nodig zaken op te vangen of vragen te beantwoorden. Dát maakt OKE anders. Zo anders dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om voortaan met OKE Schoonmaak in zee te gaan.

Waarom? Wij doen het anders. Maken schoon, maar hebben ook oog voor alle andere zaken die komen kijken bij een prettige werkomgeving.

Juist omdat wij kijken naar de omgeving waarin en waarvoor wij werken maken veel scholen, kinderdagverblijven en hotels gebruik van onze expertise. Omdat wij ervoor zorgen dat de kinderen en gasten zich prettig voelen. Geborgen omdat het schoon is, omdat er geen achterstallig onderhoud is. Net zo op hun gemak als dat zij thuis zijn. Daar streven wij naar.
Met OKE voelt iedereen zich ok

OKE Schoonmaak staat al sinds jaar en dag
in deze regio bekend als een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat er altijd voor zorgt dat
het smetteloos schoon is. Maar wij doen meer dan schoonmaken alleen.

 

Weefgewichtstraat 80 I 6515 JM Oosterhout (Gld)I t. 024 - 32 96 355 I m. 06 -16 17 09 03 I e. mail@okeschoonmaak.nl I w. www.okeschoonmaak.nl