Over OKE schoonmaak
Vakmanschap tot in de detail

 

Schoonmaken in de breedste zin van het woord.


Wij hechten waarde aan het vak van schoonmaker. Een goede schoonmaker weet wat hij doet. Ziet waar er schoongemaakt moet worden en pakt het aan. Grondig. En onzichtbaar. Alleen het resultaat is zichtbaar.Geruisloos werken onze medewerkers aan een frisse en schone werkomgeving voor u. Een werkomgeving waar het plezierig werken is. Een goede schoonmaker heeft oog voor zijn omgeving, de mensen waarvoor hij werkt en verstaat zijn vak. Hij of zij is een professional die volledig zelfstandig doet wat er gedaan moet worden. OKE investeert in vakkundig personeel, omdat we geloven in het vakmanschap van de schoonmaker. Onze inzet werpt zijn vruchten af: opdrachtgevers zijn tevreden en het personeel? Dat blijft. Jaar in jaar uit. Een uniek gegeven in onze branche. Groot voordeel hiervan is dat wij werken met teams die volledig op elkaar zijn ingewerkt en daardoor snel en effectief altijd een blinkend resultaat opleveren.

De klanten die de schoonmaak volledig aan ons overlaten blijken ook onze meest tevreden klanten. U kunt vertrouwen op onze expertise. Wij stellen eer in ons werk. Zien zelf wat er moet worden schoongemaakt en wanneer er een onderhoudsklus gedaan moet worden. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een schone werkomgeving te hebben. En behandelen uw werkplek als ons eigen huis. Met een vakkundige blik en altijd respectvol.

 

Meer weten over onze unieke teamsamenstelling en visie? Bel ons. Wij komen graag bij u langs voor een informerend en altijd inspirerend gesprek.

OKE Schoonmaak blinkt uit in de kwaliteit die
zij levert. Op scholen, in hotels en kantoren. Schoonmaken is ons vak. Een vak waar we
trots op zijn en dat we serieus nemen. Met OKE is het resultaat dan ook altijd meer dan ok.

Weefgewichtstraat 80 I 6515 JM Oosterhout (Gld)I t. 024 - 32 96 355 I m. 06 -16 17 09 03 I e. mail@okeschoonmaak.nl I w. www.okeschoonmaak.nl